Jeans fra Salsa

salsa rumpebukser

Jeans fra salsa

 

 

Jeans fra Salsa har kommet til Norge og buksene er jeans som fremhever formene der man selv ønsker. Vi selger modellene Secret, Mystery og Salsa.

Secret Salsa Jeans

jeans fra salsa

 

Secret er Salsas best bevarte hemmelighet, med en effektiv padding i buksene, er disse jeansene de mest komfortable og flatterende jeans med høy midje. Et moteriktig utseende er garantert med i designet på baklommene og en lett push-up effekt.

Salsa Jeans

jeans fra salsa

 

Dette er Salsas nummer en push-up jeans i markedet med en ultimat push-up effekt, drevet av utformingen av baklommene, kombinert med et bredt utvalg av vasker og tilgjengelig i Slim, Straight eller Bootcut i beinet. For å få push-up effekt bør disse buksene brukes stramt.

Mystery Salsa Jeans

jeans fra salsa

 

Mystery er den siste av Salsas innovasjon med passform som bokstavelig talt skaper kurver. Hemmeligheten ligger i innsetting av to interne pads på bunnen som legger volum på rett sted, for den perfekte visuelle effekten, men er usynlig for det blotte øye. En revolusjonerende og nyskapende passform som kan brukes med eller uten pads, på grunn av deres rund form som bidrar til å definere feminin silhuett.

 

Se hvordan buksene våre ser ut 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

show
google-site-verification: googlecae82a1334e44533.html google-site-verification: google7251d8d667a9db24.html