Leveringsbetingelser

HANDELSVILKÅR

BETINGELSER OG VILKÅR FOR BRUK AV NETTSIDEN

Nettsiden eies og distribueres av FINRUMPE AS., foretaksnummer 918177361, Oppsalstubben 1a, 0685 Oslo.

Alle navn, merker, varemerker og logoer på nettsiden eies av FINRUMPE AS i NORGE eller tilknyttede selskaper og partnere. Alle navn, merker, varemerker og logoer er beskyttet ved opphavsrett og/ eller registrerte varemerker, og kan kun brukes ved tillatelse fra FINRUMPE AS eller den respektive eier av disse rettighetene.

Innholdet på nettsiden som tekst, grafikk, ikoner, bilder, videoer, lydfiler og software eies av FINRUMPE AS eller tilknyttede selskaper og partnere. Nedlasting av innhold fra nettsiden er kun tillat til personlig, ikke-kommersielt bruk, forutsatt at opphavsretten holdes intakt. Du kan verken kopiere, trykke eller distribuere innhold fra nettsiden til offentlig, kommersielt eller annet bruk uten tillatelse fra FINRUMPE AS eller deres tilknyttede selskaper og partnere, slik det vil kunne foreligge.

FINRUMPE AS gir ingen garantier for nøyaktigheten av informasjonen på nettsiden. Du er likevel alltid velkommen til å kontakte oss hvis du finner ukorrekt informasjon på nettsiden. FINRUMPE AS er til enhver tid forbeholdt retten til å endre innholdet på nettsiden uten forhåndsadvarsel.

Hvis nettsiden linkes til en tredjepart, gir FINRUMPE AS ingen garantier for innholdet på denne partens nettside. Forbindelsen er laget for din bekvemmelighet alene, og det er på egen risiko at du besøker nettsiden til en tredjepart.

HANDELSVILKÅR

Følgende vilkår og betingelser gjelder for alle leveranser fra FINRUMPE AS, Oppsalstubben 1b, 0685 Oslo, foretaksnummer 918177361 («FINRUMPE»), til kunder som bestiller varer fra FINRUMPEs nettbutikk.

 1. Kontraktsinngåelse

Det foreligger en endelig og bindende avtale mellom deg og FINRUMPE AS når din bestilling er blitt bekreftet av FINRUMPE. FINRUMPE sender en ordrebekreftelse til deg via e-post når bestillingen er blitt akseptert og avsendt. Kvitteringen for bestillingen, som mottas umiddelbart etter at du har avgitt din bestilling, er ikke en ordrebekreftelse.

Du kan kun kjøpe produkter i FINRUMPEs nettbutikk som privat forbruker og ikke som bedriftskunde.

 1. Priser, gebyrer og frakt

Alle priser er inkl. mva og andre avgifter. Gjeldende pris er den som er angitt i FINRUMPEs nettbutikk for pågjeldende vare på bestillingsdatoen.

FINRUMPE  forbeholder seg retten til å endre priser som eventuelt er feilaktig angitt i FINRUMPEs nettbutikk. FINRUMPE tar videre forbehold for prisendringer og for endringer av gebyrer og/eller andre kostnader som måtte være angitt i FINRUMPEs nettbutikk til enhver tid, f.eks. på grunn av endringer i mva-satser eller andre offentlige gebyrer og avgifter, økende kostnader eller som følge av den normale utviklingen i detaljprisene basert på prisene i januar 2016 i Portugal.

Vær oppmerksom på at noen banker krever transaksjonskostnander for internasjonale transaksjoner i vår nettbutikk. Denne avgiften er pålagt av banken, og FINRUMPE kan ikke refundere den. For mer informasjon, ta kontakt med banken din.

FINRUMPE bistår ikke i momsrefusjon for kjøp av produkter fra vår nettbutikk, som er eksportert utenfor EU av enkeltpersoner eller bedriftskunder. Dette gjelder også produkter som er kjøpt med utenom nettbutikken. Derfor er ikke salg utenom nettbutikken til FINRUMPE, forpliktet til å bistå i refusjon av merverdiavgift på varer kjøpt fra FINRUMPE.

 1. Levering

FINRUMPE aksepterer og sender under normale omstendigheter bestillinger i løpet av 7 virkedager, men vanlig leveringstid er 4-6 virkedager fra datoen for avsendelse av ordrebekreftelsen. Forsinkelser kan forekomme ved tomt lager eller ved behov for å bestilling fra leverandør. 

FINRUMPE forbeholder seg retten til å utelukke personer fra å kjøpe gjennom FINRUMPEs nettbutikk.

FINRUMPE er ikke forpliktet til å levere varer som er utsolgt fra lager.

 1. Angrerett

Du har rett til å heve den inngåtte avtalen uten begrunnelse.

Returrett

 • RETURRETT GJELDER IKKE VÅRE SALGSVARER ELLER VARER PÅ TILBUD!
 • Returrett gjelder ikke på forhåndsbestilte varer, spesialbestilte varer eller forhåndsbetalte varer.
 • Returretten gjelder i 14 dager.
 • Ved retur eller bytte av varer dekker kjøper selv fraktkostnader.
 • Perioden beregnes fra dagen du mottok varen.
 • Faller siste dag for utøvelse av angreretten på en helligdag, en lørdag, en søndag, grunnlovsdag, 24. desember eller 31. desember, utløper fristen neste virkedag.
 • Angrefristen er overholdt dersom du sender inn ditt varsel om bruk av angreretten før angrefristen er utløpt.
 • Annullere avtalen
 • Vil du gjøre angreretten gjeldende, skal du meddele FINRUMPE din beslutning om å angre den inngåtte avtalen i en utvetydig erklæring. (FINRUMPE AS, Oppsalstubben 1a, 0685 Oslo, att.: E-commerce Kundeservice, e-postadresse: post@finrumpe.no).
 • Du kan enkelt og greit sende denne meldingen til vår Kundeservice via vårt kontaktskjema.
 • Du kan også velge å bruke dette STANDARD ANGRERETTSKJEMA, men det er ikke obligatorisk.
 • Mottar vi varene retur uten en melding fra deg om at du gjør bruk av angreretten, betrakter vi returneringen av varene som bruk av retten til å angre kjøpet.
 • Varen skal være ubrukt, ren, alle merkelapper på og i den stand den var ved kjøp.

Tilbakebetaling

 • Hvis du gjør bruk av angreretten, refunderer vi alle betalinger vi har mottatt fra deg, herunder leveringskostnader, (men ikke ekstra kostnader hvis du har valgt en annen leveringsform enn billigste form for standard levering som vi tilbyr), uten ugrunnet opphold og under alle omstendigheter senest 14 dager fra datoen vi mottok meldingen om din beslutning om å angre denne avtalen. Vi gjennomfører en slik tilbakebetaling med samme betalingsmiddel som du brukte ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre du uttrykkelig har innvilget i noe annet. Under alle omstendigheter blir du ikke pålagt noen former for gebyrer som følge av tilbakebetalingen.
 • Vi kan holde tilbake tilbakebetalingen til vi har fått varene retur, eller til du har fremlagt dokumentasjon for at du har returnert varene, avhengig av hva som er tidligst.

Retur av varer

 • Du skal returnere varene til FINRUMPE uten ugrunnet opphold og senest 14 dager fra den datoen du informerte oss om at du gjør angreretten gjeldende. Returneringen anses for å være rettidig dersom varen er innlevert til postforsendelse eller annen form for forsendelsestjeneste som er ansvarlig for å sende varen til FINRUMPE, innen utløpet av disse 14 dagene. Som bevis for rettidig retur av varen skal du kunne fremlegge kvittering for innlevering til postkontor eller lignende for forsendelse.
 • Du er selv ansvarlig for å dekke direkte kostnader i forbindelse med returnering av varer. Bruker du vår returetikett, vil du bli oppkrevd 50,00 NOK.
 • Varer returneres til FINRUMPE på følgende adresse: FINRUMPE AS, Oppsalstubben 1a, 0685 Oslo.

Brukte/forringede varer

 • Du hefter bare for en eventuell forringelse av varenes verdi som skyldes annen håndtering enn det som er nødvendig for å fastslå varenes art, egenskaper og måten de fungerer på.

Spesialproduserte varer

 • Angreretten gjelder ikke for varer som er produsert etter dine spesifikasjoner eller har fått et tydelig personlig preg, eller varer på tilbud/ salg.
 1. Melding ved defekte varer

FINRUMPE gir etter kjøpsloven en reklamasjonsrett på 24 måneder på alle varer. Reklamasjonsretten betyr at du kan klage over feil eller mangler ved varen som er oppstått i løpet av 24 måneder etter kjøpsdato. Du må reklamere innen en rimelig frist etter at en slik feil eller mangel er eller burde ha vært konstatert. Vi refunderer fraktkostnader i henhold til Postens takster som du måtte ha i forbindelse med retur av varen når reklamasjonen er berettiget.

Du reklamerer ved å sende returblanketten (påført returårsakskode) sammen med den defekte varen til oss på denne adressen:

FINRUMPE AS – org nr 918 177 361

Oppsalstubben 1a

0685 Oslo

Dersom du ikke lenger har returblankett og returetikett/portoetikett, kan du ta kontakt med Kundeservice og få en ny tilsendt.

 1. Kundeklageprosedyre

Dersom du skulle være uenig med vår håndtering av klagen din, har du muligheten til å kontakte Forbrukerrådet for å sende inn en klage. Hvis klagen ikke blir løst hos Forbrukerrådet, kan du inngi en klage med Forbrukertvistutvalget.

Du finner informasjon om Forbrukerrådet og Forbrukertvistutvalget samt klageprosedyren på deres WEBSIDE.

Postadresse til Forbrukerrådet: Postboks 463 Sentrum, 0105 Oslo.

Det er også mulig å sende inn en klage vedrørende nettkjøp via EUROPEAN ONLINE DISPUTE RESOLUTIONS PLATTFORM.

 1. Ansvar

FINRUMPE er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende oppfyllelse av avtalen som skyldes force majeure. Så lenge en force majeure-situasjon foreligger, er FINRUMPE fritatt for å oppfylle sine forpliktelser.

FINRUMPEs erstatningsansvar er ved alle erstatningskrav begrenset til et beløp som svarer til prisen for varen du har kjøpt.

FINRUMPE påtar seg produktansvar overfor deg i samsvar med gjeldende lovgivning.

 1. Gavekort

Merk at du, hvis du kjøper et gavekort fra FINRUMPEs nettbutikk, aksepterer de generelle vilkår og betingelser for gavekort.

Rabattkoder eller andre former for rabatter kan ikke brukes ved kjøp av gavekort.

9. Personopplysninger

Vi behandler i utgangspunktet bare personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg.
I de tilfeller hvor vi også behandler personopplysninger til andre formål, for eksempel for å sende deg informasjon om tilbud etc., gjøres dette bare når du har samtykket til det og er konfidensielt. 

Før du samtykker skal du være informert om hva opplysningene skal brukes til og av hvem. Vi forbeholder oss retten til å be om personnummer for å kunne kontrollere kredittverdighet ved kredittkjøp eller fødselsdato for å kontrollere om våre kunder er over 18 år.

 

Dine personopplysninger blir bare utlevert til andre når:

*du har samtykket i utleveringen, eller

*når det er nødvendig for at vi skal få gjennomført avtalen med deg, eller

* i lovbestemte tilfelle.

Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til retting, sperring, sletting, etc. etter personopplysningsloven, kan du kontakte oss via e-post på post@finrumpe.no

Del oss
show
Show Buttons
Hide Buttons
google-site-verification: googlecae82a1334e44533.html google-site-verification: google7251d8d667a9db24.html